Jazz and more

Het trio Robin Eenkhoorn is een eigenwijs swingend trio dat uitstekend geschikt is voor recepties, diner dansants, bedrijfsopeningen, en andere gelegenheden waar een beschaafd geluid op z'n plek is. Het repertoire van het trio bevat vele jazzstandards als ook popgeorienteerde nummers in jazzsetting. Door het goed verzorgde spel en de unieke eigen arrangementen wordt elke muziekliefhebber verrast en meegenomen in een intieme sfeer. Door de jarenlange ervaring van het trio weten ze zich aan elke gewenste omstandigheid aan te passen.

Het trio kan, afhankelijk van de gewenste sfeer, worden uitgebreid met een zangeres-saxofonist-gitarist. Deze musici zijn geheel ingebed in het vernieuwende geluid van het trio.

Het geluid van het trio is geworteld in de beste pianotraditie van Oscar Peterson, Monty Alexander, Nat 'King' Cole, Art Tatum, Michel Petrucciani en bijvoorbeeld Michel Camillo. Maar ook de moderne touch van Joe Sample en George Duke wordt gehanteerd. Door de eigen arrangementen wordt de luisteraar verrast op een muzikale reis door de jaren '50, '60, '70,'80 en '90.

Robin Eenkhoorn | Rene Postma | Bouke van Olst

Om de biografieen van de afzonderlijke bandleden te lezen, kunt u op onderstaande foto's klikken.

  • Robin Eenkhoorn
  • Rene Postma
  • Bouke van Olst